top of page

Wat is Tjar care wear?

Tjar is een comfort care wear company. Dit betekent dat we draagbare comfortabele kleding items willen aanbieden waarbij de kwaliteit, de pasvorm & afwerking, de kleuren en de uitstraling voor een totaalbeeld zorgen waarin u zich heerlijk kan voelen!

Tjar care wear items kenmerken zich door de ontspannen pasvorm, kleine ontwerp snufjes, prachtige kleuropties en een chique uitstraling.
Al onze kleding is voorzien van aanpassingen die de bewegingsvrijheid vergroten.
De eigenschappen van de kleding zorgen voor een ongedwongen en relaxt gevoel voor mensen tijdens hun periode van herstel.
Tjar care wear is een product van eigen bodem en wordt met de hand gemaakt in een atelier in Nederland.

Tjar_40.jpg

Het idee voor Tjar care wear

Het idee om Tjar te starten komt voort uit een persoonlijke ervaring waarbij een familielid door een ongeluk een probleem kreeg met bewegen. 

Tjar ontdekte dat een periode van revalidatie uitdagingen met zich meebrengt voor zowel de patient als hun directe naasten. 

 

De inperking van bewegingsvrijheid kan een groot effect op iemand hebben, zowel fysiek als mentaal. En dus begon de zoektocht naar extra comfort kleding die zou bijdragen aan een gevoel van jezelf te zijn tijdens een periode van rehabilitatie of wanneer je behoefte hebt aan een pauze maar helaas vonden we niet wat we zochten.   
 

We merkten wel dat als men kleding kan dragen met nèt dat extra beetje comfort en relaxte gevoel dat men zich meer op hun gemak voelden. Dit gevoel van gemak leidt weer tot een gevoel van grotere zelfstandigheid en helpt in hun herstel.  

 

Na deze realisatie was het idee voor Tjar geboren en begon de zoektocht naar de juiste mensen om mee samen te werken zoals een patroontekenaar, naaister, atelier en vele anderen. 

 

We hebben geprobeerd om de items zo comfortabel en functioneel mogelijk te maken om je de gelegenheid te geven om te ontspannen.  

De items zijn niet alleen bedoeld voor iemand die in een medisch traject zit, the items zijn perfect voor het dragen in & om het huis of wanneer je behoefte hebt aan een pauze. 

Daarnaast wilden we dat de kleding er fantastisch uitzag & super comfortabel aanvoelt tijdens het dragen èn meerdere kleuren opties aanbieden waardoor je je eigen stijl en voorkeur kan kiezen. 

Alle Tjar care wear items worden met de grootste zorg met de hand gemaakt in een atelier in Nederland. 

We hopen dat Tjar je het comfort & stijl kan bieden die je verdient.

bottom of page